Websites

Deze websites maakte ik voor zeer uiteenlopende organisaties. Ik werkte daarvoor samen met verschillende vormgevers. Sommige websites bouwde ik vanaf de grond op, maar voor de meeste sites gebruikte ik bestaande beheersystemen (meestal Wordpress, maar ook wel SiteCake en Drupal). Met behulp van php en html5 kan ik hiervoor elke gewenste vormgeving en functionaliteit in nieuwe of bestaande templates toepassen.

Apps

Een deel van deze zakelijke apps, tools en games staan in de appstores van Google en Apple. Andere apps zijn webbased en via internet te gebruiken. De meeste apps zijn gebasseerd op html5, alleen de oudste twee zijn gemaakt in Flash.

Interactieve boeken

Voor deze digitale boeken verzorgde ik de realisatie, de publicatie en de interacties. Al deze ebooks zijn voorzien van een groot aantal clips, animaties, audiofragmenten en interactieve pagina's.

Interacties

Deze interacties zijn onderdeel van een groter geheel, zoals een website, een serie digibordlessen of een digitaal boek. Soms was de omgeving bestaand, in andere gevallen realiseerde ik ook deze.

Animaties

Een animatie is een goede manier om een ingewikkeld verhaal op een aantrekkelijke manier over te brengen. Ik maak animaties op basis van eigen tekeningen en op basis van het materiaal (foto's, tekeningen) van anderen.

Boeken & trainingen

Graag deel ik mijn kennis over digitale media met anderen. Ik gaf ict-cursussen, schreef een tiental boeken over ict-onderwerpen en werkte als co-auteur of redacteur mee nog zo'n aantal.

Uitgelicht

Op deze projecten vestig ik graag extra aandacht, omdat ze nieuw zijn of me bijzonder aan het hart gaan. Gebruik de knoppen hierboven om meer projecten te zien.